Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Jenny Melchiorsen, d. 02-12-2017
Bente Horne afgik ved døden 7.november uden forudgående sygdom. Bente blev født 1.januar 1938, og nåede derfor ikke at blive æresmedlem. Bente har været medlem af Struerkoret næsten fra start og også med til alle stævnerne i Vestjydsk Folkekor. Vi vil savne Bentes lyse sopran og søde smil.
Æret være Bentes minde.
E-mail:
Skrevet af Jenny Melchiorsen, d. 18-09-2017
Æresmedlem Ove Høyer og et af Struerkorets første medlemmer er lørdag den 9.september afgået ved døden. Ove var født i Struer 26.januar 1926 og har nu taget det sidste åretag, som der så smukt stod i dødsannoncen.
Æret være Oves minde.
E-mail:
Skrevet af Ulla Kobberup Brosbøl, d. 08-05-2017
Kære Struerkoret

Hjertelig tak for deltagelse og blomster ved mors, Ellen Kobberup Andersens bisættelse. Det blev en meget smuk bisættelse og afslutning på et langt, godt og aktivt liv. Tak for de gode oplevelser Koret har givet mor.
E-mail:
Skrevet af Jenny Melchiorsen, d. 25-04-2017
Vores første æresmedlem Ellen Kobberup, er i dag 25.april 2017 afgået ved døden 97 år. Ellen var med til at starte Struerkoret i 1968. Æret være hendes minde.
E-mail:
Skrevet af Jenny Melchiorsen, d. 25-05-2016
Æresmedlem Lykke Lindberg afgik ved døden 2.maj 2016. lykke har været medlem næsten siden korets start, først som sopran og de seneste mange år som alt.
Æret være Lykkes minde.
E-mail:
Skrevet af John Stig Olsen, d. 22-02-2016
Hej Tage ,Nanette og Struerkoret, 21.02 2
Tak for jeres initiativ at deltage i Struer--koret Jeg har nu været i Brasilien i 45 år, og da jeg af en gæst fra Danmark fik for-
æret 2 stk af Højskolesangbogen, tager jeg den ofte frem og synger for mig selv. Jeg holder meget af vore danske sange.Så er jeg medlem af den Skandinaviske Kirke
i São Paolo, hvor jeg stadig har en lej- lighed. Jeg blev pensioneret fra FLS i 03.
Jeg har stadig kontakt med Bo Rosbjerg,
Mogens Hjorth døde i maj 2013. Jeg taler
næsten kun dansk med mig selv og undskyld mig, men jeg savner jer alle.
Et stort knus John Stig . ( jeg er 79 år)
E-mail:
Skrevet af Jenny Melchiorsen, d. 26-10-2013
Tak for en stemningsfuld oplevelse torsdag aften i Gimsing Kirke, hvor Struerkoret var med til at uropføre vores nye dirigent Mette Jabobsensens sidste kompositioner som hun har lavet til 12 H.C.Andersen sange. Kirken var dunkelt oplyst, med svage lyspærer og levende lys, hvad der var med til at forhøje stemningen.. Foruden koret og Mette, medvirkede Jacob Nyborg på fløjte og Steen Jakobsen på bas. Tak Mette !
E-mail:
Skrevet af Jenny Melchiorsen, d. 24-10-2012
Af hjertet TAK for den smukke buket, jeg fik sammen med ÆRESMEDLEMS-BEVISET på min 80 års fødselsdag.
Så er vi fire snart fem aktive oldinge i koret (og tre passive) Det havde man nok ikke regnet med, da man vedtog de regler!!! Det er sundt og livsforlængende at synge i kor.
E-mail: